Bij You|R draait het om mensen

Wat we doen

You|R B.V. is een uitzendorganisatie gericht op werkzaamheden binnen technische omgevingen. Dit geldt zowel voor praktijkgerichte als theoretische functies. De focus voor You|R B.V. ligt voornamelijk op functies binnen Fire&Safety, bouw, techniek en engineering.

Bij You|R draait het om mensen. Luisteren naar de behoeften en wensen van onze opdrachtgever en potentiële medewerker. We plaatsen mensen niet in een hokje, maar gaan op zoek naar het potentieel. Werkgevers zijn vaak op zoek naar iemand die past binnen de cultuur van het bedrijf, naast vaardigheden en kennis.

You|R gaat op zoek naar de perfecte match door middel van een professionele en persoonlijke benadering.

Bij het vinden van de juiste persoon bij de juiste vacature, gaat You|R een stap verder. Creativiteit en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat resultaten worden bereikt.

Certificering

Om vertrouwen te kunnen blijven geven aan de opdrachtgevers van You|R zorgen wij ervoor dat alle benodigde certificeringen bij You|R op orde blijven. Wij zijn VCU gecertificeerd en bezitten wij het NEN 4400 certificaat. Daarnaast volgen wij de NBBU cao en hebben wij het lidmaatschap van de NBBU. Dit houdt tevens in dat wij de inlenersbeloning volgen en gebruikmaken van de algemene voorwaarden van de NBBU. Deze kunt u downloaden van onze website.

U mag van ons verwachten dat wij meedenken over elk project dat u als opdrachtgever gaat doen. Denk hierbij aan de juiste werknemers (op diverse niveaus), de juiste materialen en de juiste pbm`s. Tevens over arbeidsduur per werknemer om u de juiste ondersteuning te bieden op uw projecten. Als u ons in een vroeg stadium informeert over uw wensen, kunnen wij gerichter met u meedenken.

Een korte geschiedenis

In 2017 is You|R opgericht met als hoofddoel flexibiliteit te bieden aan haar opdrachtgevers. Dit kan op basis van uitzenden, detacheren maar ook, indien dit op voorhand is afgesproken, werving en selectie. Tevens zorgt You|R ervoor dat al hun medewerkers in bezit zijn en blijven van de benodigde certificeringen en diploma`s zodat de opdrachtgever blindelings kan blijven vertrouwen op de kennis en ervaring van de ingeleende vakkrachten van You|R.

Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel bij You|R. Wij trainen onze mensen geregeld on-the-job en willen ook dat onze mensen door de opdrachtgevers beoordeeld worden op hun kennis en ervaring. Hiervoor bieden wij de opdrachtgevers een evaluatie formulier aan welke wij na elk project of tenminste iedere 3 maanden ingevuld van de opdrachtgever willen ontvangen. Op deze wijze kunnen wij gericht blijven sturen op kennis en kwaliteit van onze vakkrachten.  Heeft u een wens? Geef dit door. Wij kunnen met u meedenken.

Uw contactpersoon voor vragen bij You|R is Maurice Stougje, onze Manager Operations. Met zijn jarenlange ervaring en kennis van de uitzenden, detacheren, werving & selectie en wet- en regelgeving, kunnen wij onze opdrachtgevers en kandidaten nog beter van dienst zijn en zo uw en onze ambities waarmaken. 

Ons team

Maurice Stougje
Manager Operations
Pierre Koole
Algemeen directeur
Nico Meyer
Hoofd planning
Corné Rombouts
Trainer / instructeur
Jaap Spaeter
LOBO specialist

Documenten

Alle documenten zijn beschikbaar in PDF formaat en kunt u hier downloaden

Uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel You R B.V.

Download

NEN 4400-1

Download

WKA (Verklaring betalingsgedrag)

Download

G-rekening

Download

Waadi check You-R B.V. (70089396)

Download

Certificaat veiligheidsmanagementsysteem

Download

NBBU lidmaatschap

Download

NBBU Algemene Voorwaarden

Download

NBBU Algemene voorwaarden bemiddelen ZZP

Download

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures en al het nieuws van You|R staffing via onze social media kanalen.